Monday, 15 February 2016 09:34

Aromaplant

Written by 
Rate this item
(0 votes)

AROMA PLANT SRL, a fost infiintata in anul 2006 cu capital integral romanesc, fiind unul dintre cei mai importanti producatori romani, avand ca domeniu de activitate: productia de plante medicinale si aromatice, substante active de origine vegetala , culturi vegetale ecologice.

Initial a pornit cu agricultura conventionala, cultivand plante medicinale si aromatice.

Inca din anul 2008 a intrat in procesul de conversie de la agricultura conventionala la agricultura ecologica, ajungand in prezent la o suprafata certificata ecologic mai mare de 150 ha.

Are doua tipuri principale de activitati: agricola si industriala (de procesare).

Din 2012 s-a dezvoltat partea de procesare la rece, obtinand substante active de origine vegetala (uleiuri si sucuri presate la rece). Domeniul certificarii ecologice cuprinde:

- productie agricola;

- procesare si activitati anexe.

 

AROMA PLANT SRL se face remarcata prin obtinerea de produse certificate ecologic, furnizand clientilor produse proaspete sau procesate primar: prin uscare, macinare sau presare la rece.

Activitatea se desfasoara conform cerintelor de Buna Practica Agricola si standardelor ISO 9001:2008 (Sistem de Management al Calitatii) si FSSC 22000 : 2010 (Food Safety System Certification).

Este principalul producator si furnizor de plante medicinale si aromatice ecologice, uleiuri si sucuri presate la rece pentru HOFIGAL EXPORT IMPORT SA (producator roman de medicamente si substante active de origine vegetala si animal, supliemnte alimentare, cosmetic, ceaiuri, produse pe baza de canepa).

Read 2438 times

Contact

    

0731 000 000

    

/aromaplant

    

Str. ... , sector x, Bucuresti