Monday, 15 February 2016 09:50

Protectia mediului

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

S.C. Aroma Plant S.R.L. respecta legislatia in domeniul protectiei mediului, conform Autorizatiei de Mediu Nr. 24 din 20.01.2012, valabila pana la 20.01.2022, prin monitorizarea atenta a factorilor de mediu si gestiunea deseurilor rezultate in urma activitatilor desfasurate.

Pentru SC AROMA PLANT SRL, din prisma activitatii agricole ecologice si nu numai, este foarte importanta verificarea factorilor de mediu si gestionarea corecta a deseurilor, astfel ca se pastreaza o legatura continua cu autoritatile interesate in protectia mediului si in special cu Agentia Nationala pentru Protectia Mediului.

SC AROMA PLANT SRL raporteaza catre Agentia Nationala pentru Protectia Mediului

     • anual datele privind monitorizarea indicilor de calitate a aerului- emisiile rezultate in urma aplicarii tehnologiilor agricole

     • lunar date privind gestiunea deseurilor rezultate.

 

Este implementat un sistem de colectare selectiva a deseurilor, fiecare sectie de productie si activitate auxiliara fiind dotata cu containere adecvate pentru depozitarea deseurilor , inscriptionate cu denumirea si codul deseului. Deseurile reciclabile sunt valorificate prin contract, cu operatori economici autorizati, iar cele nereciclabile sunt colectate de o firma specializata.

Cerintele privind protectia mediului sunt respectate , fiind atent urmarite conform legislatiei in vigoare de o persoana calificata in managementul sistemelor de management de mediu.

Read 2500 times
More in this category: « Aromaplant Culturi »

Contact

    

0731 000 000

    

/aromaplant

    

Str. ... , sector x, Bucuresti